Son yazılar

3/15/2018

NEDEN SLEEPY SESİTİVE? BEBEĞİMİ VE CİLDİNİ ÖNEMSİYORUM.

Saçlarınız çok mu dökülüyor ya da çok halsiz mi hissediyorsunuz? adlı yazıma BURADAN ulaşabilirsiniz.
İdraryolu enfeksiyonuna bitkisel çözüm adlı yazıma BURADAN ulaşabilirsiniz.
Şizofreni hastalığı hakkında bilmeniz gereken herşey adlı yazıma BURADAN ulaşabilirsiniz.
Bu kaşıntılara dikkat! Sedef hastalığı belirtileri ve tedavisi hakkındaki yazıma BURADAN ulaşabilirsiniz.

Merhabalar, bu gün tanışmakta geç kaldığımı düşündüğüm bir marka ile sizleri de tanıştırmak istiyorum. Aslında eminin bu kadar adı geçen bu marka ile bir çoğunuz çoktan tanışmıştır bile. Bu markanın adı ne mi? Sleepy Sensitive elbette.


Benim için güven çok önemlidir. Bu yüzden son dönemde benim ve ailemin ilgisini toplayan bu markayı araştırmadan edemedim. 2004 yılında Gaziantep te faaliyete başlamış bir firma. Yüzde yüz Türk, yüzdeyüz yerli. Bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı ve ürün çeşitliliği ile bizlerle buluşmuş olması gayet güzel. Helal sertifikasını alarak Dünya genelinde 60 dan fazla ülkeye de ihracatı bulunan bu marka Eruslu Sağlık ürünleri A.Ş. adı ile kurulmuş bulunmakta.

Neredeyse her filmin altında reklamları olan, kişiliği ile de çok beğendiğim Ceyda Düvenci nin reklamlarında oynadığı, aldığım ve kullandığım ürünlerinden de oldukça memnun kaldığım bir marka oldu Sleepy Sensitive. Bir tek ben mi beğeniyorum? Elbette ki hayır. Hâlâ devam etmekte olan bir kampanyası var. Ondan alım yaptım ve tüm hediye ettiğim kişiler bu doğallığa hayran kaldı. E kampanya bitmeden hayatımızın her anında gerekli olan ıslak havlulardan bir alım daha yaptım.
Bazı ürünlerin adını hatırlatan, kendi ile bütünleşmiş bir kokusu vardır ya işte bu marka da kendi kokusunu bulmuş diye düşünüyorum. Neler mi aldım? Zeytinyağlı ıslak havlu, pudralı ve hamam kokulu ıslak havlu aldım. Kokularının hafifliği ve hoş oluşu gerçekten çok güzel. Tabi tek ürünleri bunlarla sınırlı değil. Türkiye'nin ilk saf su ile üretilmiş bebek bezi üretimini gerçekleştirmişler. Bezlerdeki Pepee karakteri de bez kullanan bebekler ve çocuklar için bence çok eğlenceli bir seçim olmuş. Çiçek serisinden oluşan ıslak havluları da beğenilerimi toplamaya devam ediyor. Şu dönemde Şehit ve Gazi yakınlarına yaptıkları destek ayrıca taktirleri topladı bizdende. İşte burada, Sleepy farkı işte bir Türk markası diyorum kendi kendime.
0 dan 7XX Large bebek bezine kadar birçok ürünü mevcut. Cep mendilleri, bakım örtüleri, yatak koruyucular, hasta bezleri, kadın pedi... Tüm ürünlerini birçok kalite testinden geçirdiklerini buna göre en kaliteli, bebeklerin cildi kadar hassas ciltler için doğal ürünleri bizlerle buluşturduklarını öğrendim. Benim favorim zeytinyağlı ve pudra kokulu ıslak havluları. Mis gibi doğal ve hafif. Aldığınıza asla pişman olmayacağınız bir güzellik sizleri bekliyor. Artık ıslak havlularda Sleepy Sensitive den şaşmam.

Bir anne ve bir tüketici olarak Sleepy Sensitiv gibi bir Türk markasının bu kadar ilerlemiş adından bu denli başarı ile söz ettiriyor olması gurur verici. E bir de her zaman her yorumuma anında cevap veren iletişimi güçlü müşteri temsilcileri var. :)) Zaten her zaman şunu söylerim ki başarılı işlerin altında her zaman başarılı ekiplerin imzası vardır. Bunu asla göz aradı etmemek gerekir. İşte bu yüzden bence Sleepy!




































Paylaş:

Yorum Gönder

Gmail hesabı olmayanlar YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM'i seçerek yorum yazabilirler. İsminizi de belirtmeyi unutmayınız. İlginiz için teşekkürler.

 
ÜSTTE ÇIK
Copyright ©Tüm Hakları Saklıdır.izinsiz kullanılamaz. 29.02.2016 Emelce Lezzetli Anlar .