Son yazılar

4/20/2016

DÜĞÜNÜMÜZ VAR 😊😊 SON MODA GELİNLİK MODELLERİ İLE..



Bahar aylarının en güzel günlerini yaşadığımız ılık bir nisan akşamından herkese merhabalar. Havaların ısınması ile hareketlenen hayat da bu dönemde belirgin bir şekilde kendisini göstermeye başlıyor. Ruh halimiz bile değişiyor açıkcası. Renk renk kıyafetler, ayakkabılar, çantalar gözden kaçmıyor. Bu hareketli dönemin içerisine bir de güzel telaşlar eklenince hayat başka bir renk kazanıyor. Sonsuz mutluluk, anlayış ve bağlılık için atılan ilk adımların telaşı. İşte bu dönemde ailelerde özellikle de çiftlerde heyecanın dorukta olduğu anlar olarak kazınıyor akıllara. Yıllar sonra bile gülümseyerek hatırlayacağımız, o ilk evet ler unutulmaz bir büyü gibi. Bu aşamaya kadar yaşanılan yorgunluklar , stresler, beklentiler arada bizi duraklatsada yolunuzu kesmeye değmiyor. Bu dönem estetiğe önem veren gelin adayları için daha bir hareketli geçiyor sanki. Eşya seçimi, kuaför, gelinlik alım aşaması, çekilecek pozlar, düğün pastası ve organizasyonu seçimi. İnanın hepsi çok çok güzel telaşlar. Ama o an insan yorgunluktan mı bilemiyorum bu anların bazen değerini bilemiyor. Bu tatlı telaşı yaşayan tüm çiftlere tavsiyem bu gün sizin ve olabildiğince tadını çıkartın. Belkide ömürde bir yaşayacağınız büyülü bir masal bu.
Bırakın eksikler ve bazı sözler ardınızda kalsın. Hiç bir şeyin bu güzelliği bozmasına izin vermeyin. Elbette evlilikte de sorunlar oluyor olacakta ama çiftler birbirine ne kadar bağlı ise bu zincirleri kırmak o denli zor oluyor. Yeterki inancınızı ve bağlılığınız, dürüstlüğünüzü yitirmeyin. O zaman hiç bir güç sizi yormayacak, yarı yolda bırakmanıza sebep olamayacaktır. Gücünüzü birbirinizden sevginizden almayı unutmayın. Evet evlilik öncesi aylar öncesinden gelinlik modelleri için arayışa geçiyoruz biz bayanlar. Haklı olarak herşeyin mükemmel olmasını istiyoruz. İşte bu mükemmel gününüz için sizlere bir kaç öneri sunmak istiyorum.
Aşk ve huzurla geçirilecek güzel günler dileğiyle ile...

















Paylaş:

Yorum Gönder

Gmail hesabı olmayanlar YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM'i seçerek yorum yazabilirler. İsminizi de belirtmeyi unutmayınız. İlginiz için teşekkürler.

 
ÜSTTE ÇIK
Copyright ©Tüm Hakları Saklıdır.izinsiz kullanılamaz. 29.02.2016 Emelce Lezzetli Anlar .