Son yazılar

3/29/2016

AMOUR PARFAİT- KUSURSUZ AŞK

Sayfamda yer alan diğer tüm yazılarıma BURADAN   ulaşabilirsiniz.
AMOUR PARFAİT - KUSURSUZ AŞK
                                               
            Aylardan sonra belkide yıllardan sonra ilk defa bu duyguyu yaşıyordu genç kız. İçinde bir şeyler kıpır kıpır ediyordu. Bu hisler sadece bir hayranlık mıydı yoksa gerçekten bir aşk belirtileri miydi?
           Çözemediği bir duygu durumu içerisindeydi şu an.  Bunu anlayabilmesi için biraz yalnız kalmaya ihtiyacı vardı. Hemen üst kattaki geniş camları ve ahşap mobilyaları olan odaya koştu. Kapıyı sessizce kapattı. Kitaplığın yanına yerleştirilmiş, yılların yorgunluğunu taşıyan eski ve oymalı kenarları olan koltuğa oturdu. Kararsızdı. Bir süre hiç kıpırdamadan öylece durdu. Sessizlikteki iç  sesini  dinledi, ta ki cama vuran yağmur damlalarının sesi hızını arttırana kadar. Nedenini bilmediği bir korku kapladı içini esen rüzgarın uğultulu sesi ile. Rüzgarın hızı ile açılıp kapanan pencerenin ahşap korumalığını fark etmesi uzun sürmedi. Yan odaya geçerek gittikçe hızlı çarpmaya başlayan kenarlığı kapattı. Şu an yıllar önce kaybettiği babasının çalışma odasındaydı ve bir an etrafına baktı. Ne kadar zaman olmuştu bu odaya ayak basmayalı oysaki. Kitaplıkta duran kitapları, gözlüğü, masa saati ve pencerenin yanında üzeri tozlanmış haldeki pikabı fark etti. Oysa ne kadar güzel günleri olmuştu babası ile bu odada. Ne de çok şarkılar dinlerlerdi. Şimdi eskiye ait anılar gibi onların da üzeri tozlarla kaplanmıştı. Bu havasız kalmış, eski tahta ve kitap kokusu dolu odada her şey yerli yerinde duruyordu. Pencerenin korumalığı nasıl açılmış olabilirdi ki? Yıllar geçmişti aradan, eskimiş olabileceğini düşündü. Ardından ürkek bir şekilde kararsız adımlarla pencerenin yanında üzeri tozlanmış olan pikaba yaklaştı. Pikabın içerisinde hala bir plak duruyordu. O karanlık ve sisli kış gecesinden kalmış olmalıydı. Babasını kaybettiği, o simsiyah duvarların üzerine çöktüğünü hissettiği günden. Kararsız olarak pikabın iğnesini çalıştırdı. Koltuğa oturdu. İlk önce bir hışırtı sesi geldi ve arkasında işte o parça... Lara Fabian " L'amour Voyage ". 1978 yılının romantik aşk parçalarından. Gözlerini kapattı ve kendini şarkının sözlerin akışına bıraktı. Hayalleri uçuşup duruyordu boşlukta. Ta ki bir el omuzlarına dokunana kadar. Birden irkilerek ayağa kalktı. Arkadaki elin sahibi ağlamaklı gözlerle ona bakıyordu. Gelen evet oydu annesiydi. Pişman olmuş bir şekilde annesine baktı ve gözlerinden akan yaşları görmemesi için sıkıca sarıldı. Annesi ile babasının O muhteşem aşklarını düşündü sarılırken. Kusursuz ve güven dolu. Bir yandan da karanlık gecenin ardından hiç açılmamış bu kapıları açarak ya da açmak zorunda kalarak, aşklarının unutulmaz parçasını çalarak onların özel alanlarına girdiğini düşünüyordu. Gerçekten çok üzgündü. Annesinden özür dileyerek kapattı plağı. Yaşanmış anılarla birlikte gözyaşlarını silerek çıktılar odadan. Sessizce.
Karmakarışık olan duygularının içerisinde bir yandan da bir kaç saat önce yaşadığı farklı heyecanını düşündü. İşte kendisininde ulaşmak istediği aşk böyle olmalıydı. Tıpkı annesi ve babasının aşkı gibi olmalıydı. Amour  parfait...
             Bu sabah yaşadığı eğer aşk ise ve onunla konuşma imkanı bulabilirse annesinin ve babasının bu kusursuz aşklarını da mutlaka anlatacaktı. Bunun için şimdi kendisini tamamen zamanın akışına bıraktı. Şimdi  bekleyecek sabredecek ve zamanı geldiğinde güçlü sevecekti.

Lara Fabian " L'amour Voyage"
Sözler nedir?
Söylenecek çok şeyim var
Benim hayalim hiçbir şey
O iç çekiyor, uçuşurken
seni izlemek daha güzel
Ben yolculukları seviyorum
Ben senin kadife gözlerinde uçarak m'vader 
Aşk bir yolculuk
Senin gözlerinde
İhale ve vahşi
Oyunu oynamak
Bugün geleceksin
Seni her gün seviyorum
Benim sana uçuşum tamamdır.
Ben yolculukları seviyorum





Devamını oku: Lara Fabian - Aşk Seyahat Şarkı Sözleri | 



Paylaş:

Yorum Gönder

Gmail hesabı olmayanlar YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM'i seçerek yorum yazabilirler. İsminizi de belirtmeyi unutmayınız. İlginiz için teşekkürler.

 
ÜSTTE ÇIK
Copyright ©Tüm Hakları Saklıdır.izinsiz kullanılamaz. 29.02.2016 Emelce Lezzetli Anlar .