Son yazılar

12/03/2015

PUDİNGLİ ÇATLAK KURABİYE









 Tam bir kurabiye canavarı olarak lezzet dolu tüm kurabiyeler benim için kabul görümüştür. Bu da işte tam da böyle bir kurabiye. İçersindeki çikolata parçaları harika bir lezzet katıyor.Nefis bir kurabiye. Deneyen herkesten tam not almayı her zaman başarıyor. Bu nefis tarif ve farklı tarif şimdi sizlerle buluşuyor. Dilerseniz bu kurabiyeleri farklı pudingler ile de deneyebilirsiniz. Sayfamızda bulunan tüm farklı lezetlerle dolu tüm kurabiye tariflerimi de mutlaka incelemenizi öneririm.
Bu lezzet dolu kurabiye tarifime geçmeden önce sizlerden ricam olucak. Denediğiniz tüm tarifler için beğeni ve yorumlarınızı bırakmanız. Bu küçük işlem diğer kişiler içinde referans teşkil etmektedir. Bunu unutmayınız. Şimdi nefis tarifimize geçebiliriz. Sevgi ve lezzet dolu günler.

MALZEMELER: 

-150 gr. margarin

-1 paket çikolata parçacıklı puding

-Yarım çay bardağı mısır nişastası

-1 paket kabartma tozu

-7-8 yemek kaşığı un

-1 yemek kaşığı sıvı yağ

-2 yemek kaşığı dolusu toz şeker

HAZIRLANIŞI:

Margarin, nişasta, sıvı yağ, kabartma tozu ve toz şekeri iyice karıştıralım ve çikolatalı pudingi toz halinde bu karışımımıza ilave edelim.

Unu yavaş yavaş yaklaşık 7-8 yemek kaşığı kadar yoğurdukça karışımımıza ekleyelim. Buzdolabında yarım saat kadat dinlendirdiğimiz hamurumuzu yağlı kağıt serili fırın tepsimize ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak elimizle şekil verdikten sonra belirli aralıklarla dizelim.

Önceden ısıtılmış fırında 150 derecede 25 dakika pişirelim.

Afiyet olsun.




Paylaş:

Yorum Gönder

Gmail hesabı olmayanlar YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM'i seçerek yorum yazabilirler. İsminizi de belirtmeyi unutmayınız. İlginiz için teşekkürler.

 
ÜSTTE ÇIK
Copyright ©Tüm Hakları Saklıdır.izinsiz kullanılamaz. 29.02.2016 Emelce Lezzetli Anlar .